Intro


Mijn naam is Frans Loos. Ruime ervaring in het begeleiden van technische processen, internet, (social) media, communicatie en management. Vanuit een ruime ervaring adviseer en ondersteun ik bedrijven en overheden op het gebied van internet en nieuwe media, techniek, communicatie en marketing.

Internet en nieuwe media
Voor internet en nieuwe media kan ik veel input geven aan wensen die er leven binnen een organisatie. Focus op het gestelde doel van een nieuwe applicatie of een technische ontwikkeling is mijn kernkwaliteit. Ik kan putten uit vele voorbeelden en breng deze in bij bedrijven en organisaties.

Projectleider
Als projectleider realiseer ik projecten door het coördineren van en/of aansturen (managen) van projectmedewerkers. Ik omschrijf dit als projectmanagement. De taakinhoud als projectleider is afhankelijk van de fase waarin het project zich bevindt. In de beginfase van een project bestaat mijn taak uit het leggen van contacten met de opdrachtgever en de leveranciers van de producten en/of diensten. Ook kan het zijn dat een proces begeleid dient te worden tussen management en werkvloer. Als projectleider verken ik vanuit mijn ervaring in elke fase mogelijke oplossingen.